15 års kombinationsgaranti

15 års kombinationsgaranti när du installerar IBC SOLAR solceller och IBC SOLAR montagesystem tillsammans.

 

Den här garantin är oslagbar och unik i sitt slag!

Visst finns det andra solpanel- och montagesystemleverantörer som erbjuder 15 års produktgaranti men att IBC SOLAR erbjuder en kombinationsgaranti är unikt.

Vad är innebörden av kombinationsgarantin?

  1. Inget snack – det är vårt motto, oavsett om material försvagas eller om prestandan förändrar så vill du få en lösning utan krångel. Trygghet rakt igenom – Inget snack. Samtidigt får du en stark produkt att konkurrera med i din försäljning
     
  2. Våra tester är omfattande och realistiska - På vårt SUNLAB PV i Bad Staffelstein, Tyskland, utför vi en lång rad tester. Det unika är att vi inte bara utför individuella tester utan att testerna utförs i kombination, det vill säga att solceller och montagematerial testas tillsammans så som de kommer att utsättas för påfrestningar i verkliga förhållanden.
  3. En personlig kontakt vid hantering av hela garantiärendet

Den kritiska läsaren kanske bedömer att det går att få liknande garantier på solpaneler respektive montagematerial separat så vad är då skillnaden?

Det här går att jämföra med en bil. Hur hjälpsamt är det att få en garanti på en motor utfärdad av Volvo med en garanti på motorstyrningselektroniken utfärdad av Bosch? När du behöver använda din garanti kommer de att skylla på varandra. Samma sak gäller solelanläggningar. Frågan är särskilt aktuell i dessa tider med allt större paneler i vårt Nordiska klimat.

När en solelanläggning är projekterad och designad med vårt projekteringsverktyg PV-manager och byggd med våra egna komponenter så står vi bakom det helt och fullt.

Kort sagt, vi har en unik produkt som erbjuder ett bättre skydd och en tryggare investering.

Läs mer och registrera ditt system här