Höstens montörsutbildningar

Välkommen till Solelskolans solcellsmontörskurser hösten 2019!

 

 

 

 

 

 

 

Under två dagar kommer vi pedagogiskt att gå igenom de olika delar som krävs för att installera en solcellsanläggning. Utbildningen innehåller både teoretiska och praktiska moment. Den är öppen för alla och utgår från IBC SOLARSs produktsortiment. Stort fokus läggs på säkerhet, modulhantering, kontaktering, strängning, växelriktare samt olika slags montage. Vi kommer att besöka pågående installationer och träffa arbetande solcellsmontörer för att ta del av deras erfarenheter.

På en marknad som varje år fördubblas i storlek krävs en extraordinär utbildningsinsats som garanterar en långsiktigt hållbar installation. Vår målsättning med denna utbildning är att du ska få en stabil och säker bas att utgå från i din fortsatta solcellskarriär.
 

Höstens datum

  • 18 – 19 september
  • 16 – 17 oktober
  • 20 – 21 november
  • 18 – 19 december

 

Praktisk information

Plats: Västbergavägen 4, Stockholm (Närmsta t-bana: Telefonplan)
Tid: Två dagar, kl 09.00-17.00
Kursledare: Johann Andersson, utbildningsansvarig Solkompaniet, Mårten Lind, konsultchef Solkompaniet med flera
Pris: 9750kr/person exklusive moms. Full betalning senast en vecka innan kursstart för bekräftad plats
Ingår: Lunch, kaffe och fika, lån av verktyg och material (medtag egna arbetskläder). Efter avslutad utbildning erhålles kursintyg från Solelskolan
Antal deltagare: 5 – 10 personer
Detaljerat schema: Skickas ut vid anmälan
Anmälan: Sker via mejl. Säkra din plats redan idag. Sista dag för anmälan är en vecka innan varje kurs. Ange namn, företag/organisation, kontaktuppgifter, fakturaadress och vilket datum som avses.

Mejla oss för anmälan eller frågor!

Varmt välkommen!

 

Vad är Solelskolan?

Solelskolan är Solkompaniets och IBC SOLARs nya utbildningsplattform. Nyckeln till ett långsiktigt hållbart samhälle är utbildning och vi vill dela med oss av vår kunskap och erfarenhet inom solel.

Vår vd Axel Alm uttalar sig i Göteborgs-Posten den 15 juni om rekryteringsbehovet i branschen och att vi startat Solelskolan. Läs artikeln