Lär av andras misstag

Vi bjuder på kunskap och öl! | Göteborg 6 sept. | Stockholm 8 sept.

IBC SOLAR kundträffar: Om varför det är viktigt med kvalitet.

Hög tid att ses - på riktigt. Välkommen att hänga med oss en eftermiddag och utifrån konkreta projekt höra vad som kan gå snett och varför det är så viktigt med kvalitet vid solelinstallationer. Vad kan hända om produkterna är mindre bra, vad kan hända om du slarvar med installationen, oavsett om det är medvetet eller omedvetet?

Göteborg tisdag 6 september - Stockholm torsdag 8 september 

Riktiga exempel - riktiga erfarenheter
Vi har bjudit in Dieter Miener, teknikchef på tyska IBC SOLAR och dessutom certifierad solelexpert via TÜV. Han har jobbat i solelbranschen i över tio år och har sett det mesta. Och vet därför vad som kan hända. Genom att utgå från konkreta exempel så kommer han att dela med sig av sina erfarenheter av solelinstallationer runt om i både Europa och världen.

Passa på att ställa dina frågor till Dieter eller någon av oss från svenska IBC SOLAR som också är på plats. 

PRAKTISKT
Dieter Miener kommer att dela med sig av sina exempel under cirka 2 h. Därefter hoppas vi att du vill stanna kvar och dricka en öl eller två med oss. Alkoholfritt alternativ kommer förstås också att finnas. 

Seminariet genomförs på engelska och leds av Samar Nath, försäljningschef på IBC SOLAR AB. 

För vem?
Vi vänder oss framförallt till dig som är solelinstallatör eller som jobbar som solelkonsult, men andra som är intresserade av att lära sig mer om varför kvalitet är viktigt vid solelinstallationer är förstås också välkomna, dock - begränsat antal platser.

 

Anmälan Göteborg 6 sept. kl 14 - 17

Anmälan Stockholm 8 sept. kl 14 - 17