Sommarens montörsutbildning

Välkommen till Solelskolans solcellsmontörskurs den 18 - 19 juni!

Under två dagar i juni kommer vi pedagogiskt gå igenom de olika delar som krävs för att installera en solcellsanläggning. Utbildningen innehåller både teoretiska och praktiska moment. Den är öppen för alla och utgår från IBC SOLARSs produktsortiment. Stort fokus läggs på säkerhet, modulhantering, kontaktering, strängning, växelriktare samt olika slags montage. Vi kommer att besöka pågående installationer och träffa arbetande solcellsmontörer för att ta del av deras erfarenheter.

 

På en marknad som varje år fördubblas i storlek krävs en extraordinär utbildningsinsats som garanterar en långsiktigt hållbar installation. Vår målsättning med denna utbildning är att du ska få en stabil och säker bas att utgå från i din fortsatta solcellskarriär.
 

Information

Plats: Solelskolan, Lerkrogsvägen 21, Stockholm (Närmsta t-bana: Telefonplan)
Tid: 18 - 19 juni 2019, kl 09.00-17.00
Kursledare: Johann Andersson, utbildningsansvarig Solkompaniet, Mårten Lind, konsultchef Solkompaniet med flera.
Pris: 9750kr/person exklusive moms (full betalning senast en vecka innan kursstart för bekräftad plats) 
Ingår: Lunch, kaffe och fika, lån av verktyg och material (medtag egna arbetskläder). Efter avslutad utbildning erhålles kursintyg från Solelskolan. 
Antal deltagare: 5 - 10 personer
Detaljerat schema: Skickas ut vid anmälan
Anmälan: Snarast, via mejl. Ange namn, företag/organisation, kontaktuppgifter och fakturaadress.

Mejla oss för anmälan eller frågor!

Varmt välkommen!

 

Vad är Solelskolan? 

Solelskolan är Solkompaniets och IBC SOLARs nya utbildningsplattform. Nyckeln till ett långsiktigt hållbart samhälle är utbildning och vi vill dela med oss av vår kunskap och erfarenhet inom solel.