Träffa IBC SOLAR:s kund Telge Energi

Mimmi Lehtonen, leveransansvarig

Träffa en av våra kunder - Mimmi Lehtonen, leveransansvarig. Telge Energi vill underlätta för kunden att kunna göra enkla val för både plånboken och miljön. Mimmi ansvarar för att Telge Energi har material i lager för sina installationer, hon ser till att boka installatörerna så att de är på plats när grejerna är på plats och hon pratar även med kunder och ser till att fakturorna går ut när installationen är klar.

Mimmi berättar om ett specifikt projekt där hon tog hjälp av oss på IBC SOLAR. Där var en av framgångsfaktorerna var att hon kunder erbjuda en 15-årig unik kombinationsgaranti. Genom att installera både IBC SOLAR:s paneler och IBC SOLAR:s montagesystem vågar vi nämligen lämna kombinerad garanti. Skulle dagen komma då ett problem uppstår, då kan inte paneltillverkaren skylla på montagsystemet eller tvärtom. Du får hjälp oavsett och hjälpen finns i här i Europa och mer specifikt i Tyskland. 

Klicka nedan för att se Mimmi.

 

Se Youtube-filmen

 

Nyfiken på att lära känna fler av våra kunder? Läs intervjun vi gjorde med Ulf Fredriksson, på Göteborgsbaserade Delidel förra året eller se filmen med Emil Ekström på Bredsands El & Solteknik i Enköping