Webbinarium: BYD batterilösningar

Välkommen på webbinarium torsdag 14 januari kl 8.15 -9.15 | Ladda på dina kunskaper tillsammans med oss!

Batterier och lagring är på stark frammarsch. Från och med 1 januari 2021 är det möjligt att få grönt avdrag för sin installation. För batterilösningar kan privatpersoner få 50 procent i skatteavdrag, upp till maximalt 50 000 kr person och år. 

Hög tid att höra av sig till dina tidigare kunder som installerat solelanläggningar för att komplettera med ett energilager! Och innan du gör det, ladda på dina kunskaper kring BYD:s produkter. 

BYD är världsledande inom LFP-batterier. Med modulära produkter för varje tillfälle, som kan utökas  närsomhelst och där deras batterier är kompatibla med samtliga av våra hybridväxelriktare (Sungrow Hybrid, GoodWe Hybrid, Fronius Hybrid) är BYD ett smidigt val. De har fokuserat på att göra installationen enkel, vilket förstås underlättar för dig som installatör.

Varmt välkommen att starta det nya året med information om BYDs batterilösningar i kombination med solel. Vår gästtalare Alvaro Garcia kommer att ge dig en grundläggande inblick i BYDs sortiment och relevant användningsområde. 

Webbinariet genomförs på engelska och leds av Samar Nath, försäljningschef på IBC SOLAR AB.  Det varar en timme och under hela tiden har du möjlighet att ställa dina frågor på svenska via chatten. När du anmäler dig kommer du att få en länk via mejl till Teams-mötet. 

 

Torsdag  14 januari | kl. 8.15 - 9.15 | Välkommen!

 

Anmäl dig här

 

Missade du webbinariet? Eller vill du tipsa en kolla att se det i efterhand? Vi spelade in det!

Här ser du Alvaro Garcias presentation