Webbinarium: Lilla Soleldagen 23 mars

Stora Soleldagen skjuts upp till hösten - välkommen på webbinarium!

Två webbinarier under en förmiddag som svarar på dina frågor!

 

Vi hade planerat för en heldag men på grund av rådande omständigheter gör vi två korta, coronavänliga webbinarier för att svara på så många frågor som möjligt och berätta vad vi vet om situationen i solelbranschen just nu.

 

Måndag 23 mars | kl 9.00 - 10.45| Välkommen!

 

Vi kommer med hjälp av Britta Beier, inköpschef på IBC SOLAR AG, att ge dig en djupare inblick i leveranskedjan, situationen i våra fabriker, hur corona påverkar fartygsrutter och övrig logistik samt vad detta riskerar att få för konsekvenser på prisutvecklingen.

Vi kommer dessutom att presentera den senaste utvecklingen hos Sungrow, som varit vår leverantör av växelriktare i över ett decennium. Matthias Hartmann, Senior Product Manager på Sungrow kommer att berätta mer om produkterna  som numera erbjuder 10 års garanti.

Webbinarierna kommer att ledas av Samar Nath, försäljningschef på IBC SOLAR AB och det kommer att finnas möjlighet för dig att ställa dina frågor via en chatt.

 

ANMÄLAN TILL WEBBINARIERNA

 

I höst kommer vi att göra en ny ansats när det gäller heldagseventet Stora Soleldagen. Hoppas att du har möjlighet att komma då!